Beoordelingen

8,7
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,1
Comfort
8,7
Locatie accommodatie
8,2
Faciliteiten
8,3
Personeel
8,8
Waar voor uw geld
8,9

Beoordelingen

    Elly Otten
    es

    Beoordelingsscore

    8,5
    27 november 2017
    Ruime kamer en groot bed
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    14 september 2017

    Prima hotel als je op doorreis bent.

    Niet echt iets. Wifi viel af en toe heel even uit. Ik denk dat het een aardige opgave is om de auto beneden bij hotel (schuine afrit) te parkeren. Wij hadden de auto aan de straat kant geparkeerd (gratis).
    Prima hotel als je op doorreis bent. Lekker rustig. Op 10 min loopafstand verschillende restaurants. A Coruna centrum ongeveer een kwartier rijden.
    Els en Kees
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    17 juni 2017
    Ontbijt
    Vlak bij een stad ( aCoruna) maar toch een rustig hotel vlakbij en op loopafstand van de zee!
    michiel
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    30 mei 2017

    Goed hotel aan drukke weg maar "strand" is op loopafstand

    Eigenlijk niets
    De prijs kwaliteit is gewoon weg goed. "Strand" is het vlakbij.
    Dirk
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    14 februari 2017
    steile parkeergarageoprit
    We hebben een upgrade gedaan naar de tuinkamer, ruim, goede bedden en rustig, ondanks de drukke weg.
    Pieter
    es

    Beoordelingsscore

    8,3
    8 september 2016

    Prima uitvalsbasis voor bezoek aan A Coruna

    Niets
    De locatie.
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    6 september 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Gert Kooman
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    22 augustus 2016

    El prscador verdient meer sterren

    Parkeren is even wennen. Erg stijl en nauw, maar wel prive
    Prima hotel, absoluut twee of drie sterren. Mooie kamer en badkamer, leuk balkon, schoon, vriendelijk personeel.
    Carla
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    16 augustus 2016

    Zeer goed!

    Zeer vriendelijk personeel, heel schoon, mooie ruime kamer! Vanaf balkon uitzicht over de baai. Zeer goede keuze in ontbijt. Locatie: vlakbij zee/ strand en leuke restaurantjes.
    pien
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    15 juni 2016
    kamer is zeer eenvoudig ingericht,maar wel comfortabel.was ook erg goedkoop dus eigenlijk wel waar voor je geld
    rustige kamer hoewel het hotel aan een drukke weg ligt en een strand met horeca en restaurants op loopafstand.balkon op leuke tuin gericht