Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

8,7 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
9,1
Comfort
8,7
Locatie accommodatie
8,3
Faciliteiten
8,3
Personeel
8,8
Waar voor uw geld
8,9
Beoordelingen
    Elly Otten
    es
    8,5
    27 november 2017
    Ruime kamer en groot bed
    nl
    7,9
    14 september 2017
    Prima hotel als je op doorreis bent.
    Niet echt iets. Wifi viel af en toe heel even uit. Ik denk dat het een aardige opgave is om de auto beneden bij hotel (schuine afrit) te parkeren. Wij hadden de auto aan de straat kant geparkeerd (gratis).
    Prima hotel als je op doorreis bent. Lekker rustig. Op 10 min loopafstand verschillende restaurants. A Coruna centrum ongeveer een kwartier rijden.
    Els en Kees
    nl
    7,5
    17 juni 2017
    Ontbijt
    Vlak bij een stad ( aCoruna) maar toch een rustig hotel vlakbij en op loopafstand van de zee!
    michiel
    nl
    9,2
    30 mei 2017
    Goed hotel aan drukke weg maar "strand" is op loopafstand
    Eigenlijk niets
    De prijs kwaliteit is gewoon weg goed. "Strand" is het vlakbij.
    Dirk
    nl
    9,6
    14 februari 2017
    steile parkeergarageoprit
    We hebben een upgrade gedaan naar de tuinkamer, ruim, goede bedden en rustig, ondanks de drukke weg.
    Pieter
    es
    8,3
    8 september 2016
    Prima uitvalsbasis voor bezoek aan A Coruna
    Niets
    De locatie.
    nl
    8,3
    6 september 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Gert Kooman
    nl
    9,6
    22 augustus 2016
    El prscador verdient meer sterren
    Parkeren is even wennen. Erg stijl en nauw, maar wel prive
    Prima hotel, absoluut twee of drie sterren. Mooie kamer en badkamer, leuk balkon, schoon, vriendelijk personeel.
    Carla
    nl
    10
    16 augustus 2016
    Zeer goed!
    Zeer vriendelijk personeel, heel schoon, mooie ruime kamer! Vanaf balkon uitzicht over de baai. Zeer goede keuze in ontbijt. Locatie: vlakbij zee/ strand en leuke restaurantjes.
    pien
    nl
    7,9
    15 juni 2016
    kamer is zeer eenvoudig ingericht,maar wel comfortabel.was ook erg goedkoop dus eigenlijk wel waar voor je geld
    rustige kamer hoewel het hotel aan een drukke weg ligt en een strand met horeca en restaurants op loopafstand.balkon op leuke tuin gericht
Sluiten